Singer & Songwriter

Oma valokuva
Ari Wahlberg: SingerSongwriter / Musician. Gendre/Sävy: Smoothie-Country-Folk-Pop-World. Spotify https://open.spotify.com/artist/2T3hUWKECGs0VG5ZwVsyN8

Tervetuloa seuraan!

Translate

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Munakello (joku veti mut veltoksi)


Ari Wahlberg - Munakello (joku veti mut veltoksi) (Lyrics / Special Project Video + Audio) on MUZU.TV.

Heips,

kaikenlaisia ideoita sitä tuleekin, kuten esim. mennä metsään äänittämään musaa. Ideahan on briljantti sinällään, mutta en osannut aavistaa kuinka pitkälle se "kesämopon" ärsyttävä ääni kantautuukaan, jopa umpimetsään. Jos meinaat esim. äänittää linnunlaulua, pitää mennä tosi pitkälle (riittävätköhän Suomen rajatkaan siihen??? heh!!!), ettei mikään häly kuulu mistään. Jotkuthan tekevät tuotakin hommaa, tallentavat luonnonääniä, kuulin kerran radio-ohjelmankin aiheesta, ei ole helppo jobi juuri edellämainittujen seikkojen vuoksi, hälyä on joka puolella.

No otan tämän kaiken kasvattavana kokemuksena ja jos mun nauhoituksiin jää hiukan "kesämopon" päärinää, sen sallin sitten autenttisuuden nimissä (Smiley). Koska tämä projekti valmistuu, on tässä vaiheessa vaikeata arvioida. Seuraavaksi julkaistava  albumi on jo aika lailla valmis, eli jotain muuta ilmestyy ensin, ennenkuin sen laajemmin mun "metsä projektin" antia on kuultavissa ja osan tuohon kokonaisuuteen tulevista lauluista äänitän varmasti myös "mopon ääneltä suojatussa tilassa" heh!

Yltiöpositiivisena ajattelin ja unelmoin, että lintujen sirkutusta tallentuisi taustalle mun äänityksiin, mikä olisi tietysti tosi mageeta, no ehkä se vielä onnistuu ???!!! Homma on vielä kesken !

Tässä hiukan projekti videota, josta näkee mikä on meininki ollut tossa kohtaa.

Rok! Terveisin Ari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti