Tervetuloa seuraan!

Translate

perjantai 17. toukokuuta 2013

Mikä on maailmassa hauskinta?Mikä on maailmassa hauskinta? Tutun näköinen tyyppi tossa jotain selittelee...heh!

Kiva kun kesä on vihdoinkin alkanut / alkamassa, hieman jo nenässäkin tuntuu, kuulun niihin jotka kärsivät kesäisin allergiasta, no onneksi siihen on olemassa lääkkeet, ei tarvitse olla nuhanenänä kokoajan.

Blogin kirjoittaminen on muodikasta ja suosittua nykyisin tai kaippa se on ollut jo sitä muutaman vuoden. Itse kirjoitan ja teen kokoajan luovaa prosessia musiikin saralla, ei oikein tahdo into riittää enää bloggaamisen, facebookissahan ja kotisivulle tulee laitettua ajankohtaisia asioita, mitä milloinkin on menossa. Se on tuntunut riittävän.

Se on selvä että nykyajan informaatio tulva ja erilaiset mediat uuvuttavat ihmisen, ei välttämättä jakseta syventyä enää mihinkään. Lukeminenhan vaatii aikaa ja keskittymistäkin, saati sitten se kirjoittaminen.

Lauluntekijänä näkökulmasta kirjoittaminen on aina tiivistämistä, mikä sopii hyvin mulle, keskittyä olennaiseen, sanoa asiat lyhyesti, ilman jaarittelua, parhaimmillaan. Tutkielmat, kirjat ym. laajempi kirjoittamisprosessi vaatii taas kykyä laajentaa jokainen pilkku vielä miljoonaan eri osaan, joka minulle oli jo kouluaikana vastenmielistä...hehe kokeissahan piti kysymyksiin vastatessa selvittää asiat aina perinpohjin. Silti olen melko varma, että tulevaisuudessa aion tehdä ja kirjoittaa kirjan. Mikä sen muoto tulee olemaan sitä on hyvin vaikea nyt sanoa, pelkästään se ajatus ja prosessin läpivieminen on kiehtova ajatus. Ja haaveitahan ihmisellä pitää aina olla!

Ihminen on impulsiivinen olio halutessaan, kuten huomaat, ajatukset harhailevat asiasta toiseen, vaikka en yhtään tiennyt mitä tähän kirjoittaisin, harakanvarpaita syntyy kuin itsestään. Kirjoittaminen on helppoa ja palkitsevaa silloin kun ei kahlitse itseään, antaa palaa vaan. Jotenkin asiat sitten kuitenkin nivoutuvat yhteen.

Siinä se tais olla tällä kertaa, sanat ilman säveliä! (heh)

Kiva kun kävit sivulla, tervetuloa uudelleen!

-Ari-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti