Tervetuloa seuraan!

Translate

torstai 14. maaliskuuta 2013

Ari Studiossa

CURLY CURLY GIRL
TAATIALAN MAIJA

Albumin äänitykset ovat sujuneet melko mutkattomasti tähän mennessä. Lauluja on taltioitunut mukavaan tahtiin ja kokonaisuus alkaa pikku hiljaa hahmottumaan. Aika hillittömältähän se taas tuntuu, mistä niitä uusia lauluja aina putkahtaakin. No hyvä että on niin, koska mä niin tykkään tästä hommasta, laulujen tekemisestä ja kaikesta siihen liittyvästä luovasta toiminnasta. Mähän yritin kerran lopettaakin takavuosina musisoinnin kokonaan, ei se onnistunut, se on niin verissä, se on mun juttu! 

Edellisen albumin Kuume tekeminen oli tosi opettavaista, jännitti kauheasti mitä siitä tulee kun tein kaiken yksin, äänittämisen, tuottamisen, markkinoinnin ym. no sain homman kunniallisesti valmiiksi ja eteenpäin. Nyt on toisaalta remmonpaa tehdä kuin viimeksi, mutta nyt jänniittää tietysti pystynkö pitämään riman yhtä korkealla kuin viimeksi ja tietysti hiukan petraamaankin lopputuloksessa. Uusista lauluista en halua vielä sen enempää mitään sanoa, en ennenkuin albumi on valmis.

Session tiimellyksessa syntyivät nuo pari humoristista lauluakin "Taatialan Maija" ja "Curly Curly Girl". 
Alkaa vahvasti nyt näyttämään siltä että tässä tehdään todellakin tupla levyä, kun alkaa noita biisejä olemaan niin paljon...hehe! 

T: Ari @ Cool ´13


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti