Singer & Songwriter

Oma kuva
Ari Wahlberg: SingerSongwriter / Musician. Gendre/Sävy: Smoothie-Country-Folk-Pop-World. Spotify https://open.spotify.com/artist/2T3hUWKECGs0VG5ZwVsyN8

Tervetuloa seuraan!

Powered By Blogger

Translate

torstai 26. huhtikuuta 2012





ARI WAHLBERG: KUUME
CD / Downloads
Julkaisu 27.04.2012


Video-singlet: "Tuttu mies" ja
"Oot mulle totta" 
tässä blogissa esittelyssä!


 

 

”Kuume yltyy”


Ari Wahlberg laulaja/lauluntekijä ensimmäisessä polvessa on palannut Suomeen (v. 2010), 15 vuoden Keski-Euroopassa vietetyn ajan jälkeen, plakkarissa mm. tähtimäinen ura gastronomian palveluksessa Chef de Cuisinina, työsarka jonka Ari päätti kuitenkin itse lopettaa Suomeen palattuaan. "Aikansa kutakin, nyt omistaudun täysiä kokonaan musalle ja mulla on myös siihen oikeus, edelleen se intohimo ja rakkaus asiaan...ja vain musalle mun sydän tosiaankin roihuaa ”: toteaa Ari. Livenä Ari Wahlberg Show on nimeltään ”Mies, kitara ja karisma”, akustisesti esiintyvän Arin on helppo esiintyä kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja keikkapaikoilla.
Koulun penkillä mies pyörähti Suomeen tulon alkajaisiksi Pekka Ruuskan ja Martti Heikkilän valmentamassa lauluntekijäkoulutuksessa, Helsingissä (2010-11), saaden uutta puhtia, tietoa ja vielä lisävaihteen oman musiikin kirjoittamiseen, ”Kahlekuningaslajiin” kuten Heikki Salon kirjoittama, laululyriikkaa käsittelevä kirja on myös osuvasti nimetty (Kahlekuningaslaji / Heikki Salo).

Ari Wahlbergin uusi akustinen albumi ”Kuume” ei pelkästään esittele Arin kyvykkäänä laulaja-lauluntekijänä ja kitaristina vaan levyllä hän on pureutunut ja pukenut sanoiksi meille jokaiselle tuttua tutummankin parisuhdedramatiikan, käsitellen ihastumiseen, rakkauteen ja suhteeseen kasautuvia paineita, toiveita, odotuksia ja unelmien täyttymyksiä. Ari tulkitsee aihetta uuden omaperäisesti ja humoristisestikin, albumi on kuin ”miehen puhetta naiselle”, joten tähän levyyn on helppo samaistua niin naisten kuin miestenkin. 

Ari Wahlberg "Kuume" jos mikä on teema albumi, harvinaista edelleen nykypäivänä, musiikkibisneksen ja musiikin tekijöidenkin keskittyessä yhä enenevässä määrin pelkkään lyhytkestoiseen hittitehtailuun ja tyhjänpäiväisten jollotuksien rustaamiseen, harvoin myös albumi kokonaisuuksiin, niinkuin musiikin pioneerit sen hienosti tekivät! Grande Records Music satsaa musiikkiin jatkossakin, ei trendeihin!

Ari valottaa levynkansiteksteissä omaa elämän filosofiaansa: ”Kiehtovinta maailmassa on nainen ja sen jälkeen laulun tekeminen”.

Video Singlet: ”Tuttu mies” (9.4.12) ”Oot mulle totta” (27.4.12) Grande Records Music YOUTUBE

-Grande Records PR- 

(Album Ari Wahlberg: Kuume  (Grande Records GRCD-121))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti