Tervetuloa seuraan!

Translate

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Huhtikuu (kaks-nolla-yks-kaks)

Tervehdys Ystävät !

Ihan kuin ei näitä sivuja olisi jo yllinkyllin minullakin, välillä ei meinaa itsekään pysy perässä tässä "kehityksessä", mutta pitihän se nyt tämä Bloggi munkin perustaa. Ajattelin niin että voisin tämän sivun kautta uutisoida keskitetymmin ja hieman syvällisemmin kuin se esim. on muissa sivuilla mahdollista. Bloggissa voi kuitenkin tuottaa muutaman rivin selkeämmin kuin normaalissa Facebook meiningissä jne. Kotisivulta löydät edelleen pähkinän kuoressa kaiken oleellisen tiedon minusta ARI WAHLBERG, keikoista ja toiminnasta.

Kokeilen tätä bloggia siis nyt omien ajankohtaisten tapahtumien, uutisten ja vaikkapa mietteiden foorumina. Kaikkiin näihiin kirjoituksiinhan tulee linkki, joten on myös helppoa tarvittaessa välittää tietoa ja terveiset etiäpäin sinne minne ne kuuluu.

(Hyvä lukija: vanhenevan miehen näkö saattaa aiheuttaa kirjoitellessa kirjoitusvirheitä ja vanhenevan miehen muisti saattaa aiheuttaa tarpeettomia asiavirheitä. Virheet korjataan ja asioiden oikea laita tarkistetaan ja päivitetään tarvittaessa heti paremman tiedon ilmaantuessa. (AW))

Kivaa tulevaa ohjelmaa tulossa

27.04.2012
"Kuume" kansitaidetta (Ari Wahlberg: Kuume GRCD-121)
Ilmestyy mun uusi Albumi "Kuume", 10 uutta biisiä, akustisesti toteutettuna koska halusin tallentaa biisit kutakuinkin niin kuin soitan ne livenäkin, ilman turhaa kikkailua, tosin en ole kyllä koskaan kikkaillut levyjä tehdessä, biisit on aina soitettu purkkiin live meiningillä, ehkä tuli kuunneltua ja ihannoitua aikoinaan niin paljon kaikkia 50- ja 60-luvun upeita muusikoita niin ulkomaisia kuin kotimaisiakin, joilla ei alkuaikoina ollut edes mahdollisuutta päällekkäisäänityksiin, eli juttu piti osata alusta loppuun, niin äänitettiin pääsääntöisesti silloin. Nykyisinhän voidaan äänittää ja jälkikäsitellä ääntä loputtomasti, ehkäpä osittain sen takia monien artistien ja bändien levyjen julkaisu tiheys onkin aika verkkaista. Juttuja hierotaan loputtomasti, toivottavasti se kuuluisi myös lopputuotoksessa, sitä parantaen. Mutta mun ei ole tosiaankaan tarkoitus tässä kohtaa arvostella tai ottaa kantaa muiden tekotapoihin, jokainen tavallaan, ja hyvä niin!

11.05.2012 "Kolmen Kuu"
- Juliste -
Tosi kiva konsertti tulossa, Martti Heikkilän ja Petter Korkmanin Feat. Jenni Westerbacka kanssa, Rav. Allotriassa, "Kolmen kuu"-otsikon alla. Käväiseppä Allotriassa tästä, kaikki konsertti liittyvä info Sydämellisesti tervetuloa ensi-ilta konserttiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti