Singer & Songwriter

Oma kuva
Ari Wahlberg: SingerSongwriter / Musician. Gendre/Sävy: Smoothie-Country-Folk-Pop-World. Spotify https://open.spotify.com/artist/2T3hUWKECGs0VG5ZwVsyN8

Tervetuloa seuraan!

Powered By Blogger

Translate

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Lonely by Ari Wahlberg (Original Song)

Hei ystävät!

Huomaan että hetken mielijohteesta hankkimani ukulele on erittäin inspiroiva instrumentti ja hyvä myös "ressin" poistajana. Heti sillä syntyi uusi biisikin! "Lonely" on mun ensimmäisen ukulele biisi ever, hope u like it! Tässä mennään syvälle mun rootseihin ja elvismäisiin tunnelmiin.

"Lonely" on kappale jossa kiteytyy 99%:sti koko 50-luvun nuorisomusiikin sisältö, melodia maailma ja sointukuljetukset. Teksteissä oli valtaosin tuolloin rakkaudesta kyse ja niin se taitaa olla vieläkin, se mielenkiintoisin aihe lauluissa. Olen iloinen, että kappale syntyi. Näitä ei voi tehdä, niiden pitää syntyä, ainakin mun tapauksessa homma etenee useimmiten intuitiolla.

En silti väheksy yhtään esim. kuuluisaa säveltäjä ja sanoittaja kaksikkoa Leiber & Stoller, jotka mittatilaustyönä rustasivat lauluja Elvikselle rock and rollin kulta-aikana  (mm. Jailhouse Rock -57 on heidän käsialaansa), he osasivat kyllä asiansa ja kyllä siihen on Bourbonin lisäksi tarvittu ihan inspiraatiotakin ja luovaa kirjoittamista, niinkuin aina kun biisejä synnytetään.

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti